Gunhild Carling Family – 3/8 2022

Gunhild Carling är Sveriges absoluta Swing-drottning med sprudlande spelglädje. Hon är en av de viktigaste ambassadörerna för swingen idag och är globalt erkänd som multiinstrumentalist, sångerska och entertainer.

Årets artister Sommaren 2023 hittar du här!

Gunhild Carling med band 3/8 2022

Support: Jenny Blue & the Tombstone Shadows

Gunhild Carling är Sveriges absoluta Swing-drottning med sprudlande spelglädje. Hon är en av de viktigaste ambassadörerna för swingen idag och är globalt erkänd som multiinstrumentalist, sångerska och entertainer. Carling Family är unika med tre generationer familjemedlemmar som spelar åtskilliga instrument, dansar, sjunger och har tagit den klassiska Vaudeville-stilen in i dagens tidsålder med varm, energisk jazz i 1920 tals-stil. Med sin fantastiska underhållning har de turnerat över hela världen. Gunhild Carlings Family band består av Max Carling, Aina Carling, Ulf Carling, Nanna Carling, Petronella Carling, Linnéa Carling, Håkan Persson & Rune Källén.

Musik under stjärnorna i Brantevik
Vi bjuder på en friluftskonsert med proffsigt ljud på alla platser. Parkettsittning på stol framför scenen, annars medhavd sittmöjlighet. Avslappnat, glatt, lugnt och musik-entusiastiskt. Med egen stol kan du välja sittplats och picknicka gärna. Gräsmattan är stor och välskött med plats för lekande barn. Försäljning av korv&glass och sillamackor, våfflor, kaffe mm finns. Packa med kofta, då kvällen vid havet blir kylig när solen gått ned, och regnkläder i förekommande fall. Vi spelar på idrottsplatsen nästan oavsett väder!